Νέα μελέτη: Η ποιότητα του αέρα και το φυσικό φως έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην ευημερία των εργαζομέν

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη για την ευεξία στο χώρο εργασίας, οι τρεις πιο σημαντικοί παράγοντες είναι το φυσικό φως, η καλή ποιότητα του αέρα και ο σωστά καθαρισμένος χώρος.

Read more

Πως αντιλαμβάνονται οι πολίτες τη δημόσια γλυπτική

Στην πλειοψηφία τους οι κάτοικοι των πόλεων αγνοούν τη δημόσια γλυπτική. Στις εθνικές επετείους, το μνημείο–ηρώο αποτελεί σημείο αναφοράς και απόδοσης τιμής, καθώς γίνονται τελετές και κατάθεση στεφάνων, αλλά δεν τυγχάνει της ίδιας προσοχής στην καθημερινότητα.

Read more

COVID 19

Το ότι η χώρα κατάφερε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, οφείλεται εν μέρει και στην αποφασιστική συμβολή όσων εργάστηκαν σκληρά για να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα…

Read more

7 “πράσινες” συμβουλές καθαρισμού σπιτιού

Η καθαριότητα του σπιτιού είναι ένα θέμα μεγάλης σημασίας αλλά και χρονοβόρο. Επίσης, καλό είναι, συγχρόνως με τον καθαρισμό να απολυμαίνονται και τα μέρη του σπιτιού όπου μπορούν να γίνουν εστίες μόλυνσης.

Read more

Τι πρέπει να ξέρετε για τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών

Τα χαλιά και οι μοκέτες είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να δει κανείς σε ένα χώρο. Μπορούν να φτιάξουν ή να χαλάσουν την όψη του χώρου και συνήθως φαίνονται όμορφα όταν είναι καινούργια και καθαρά….

Read more